Kas ir deserts?
Decert ir vislabākā lieta, kas var notikt ar saldumu kārumniekiem visā pasaulē. Tā ir jauna veida konfektes, kas ir ideāli piemērotas cilvēkiem, kuri vēlas kaut ko saldu bez visa cukura. Decert ir izgatavots no dabīgām sastāvdaļām un ir sertificēts kā bioloģisks produkts, tāpēc jūs zināt, ka tas ir labs jums. Un arī garšo lieliski! Ja meklējat konfektes, kas ir gan garšīgas, gan veselīgas, izmēģiniet Decert. Jūs būsiet priecīgi, ka to izdarījāt.
5 deserta receptes
1. Cherry Pie
Sastāvdaļas
- 200 gr. milti (tikai smalkas slīpēšana)
- viens dzeltenums
- 1 stunda etiķis
- šķipsniņu sāls
- kausēts sviests divas tabulas. karotes (mīklā)
- eļļa (eļļošanai)
- Pildījumam:
- 600 gr. ķirši (bez sēklām)
- pusi tasi cukura (cepšanai un ogās)
- tēja. meli kanēlis – 100 gr. rīvmaizi
Pagatavošana
1. Beat olu dzeltenumu ar etiķi, pēc tam ielej izkausētu sviestu un samaisa maisījumu vēlreiz ar maisītāju. Ja masa ir pārāk bieza, pievienojiet karoti ūdens. Tālāk mēs sākam ielej miltus un sākt mīklu. Mīciet to līdz elastīgumam. Tad velciet virvi un sitiet tos uz galda, lai sasniegtu maksimālu elastību. Sildiet tukšo bļodu uz plīts un uzklājiet ar mīklu 30-40 minūtes.
2. Samaisiet rīvmaizi ar cukuru un viegli apcepiet uz drenāžas. eļļa pannā (līdz zeltaini brūnai). Uzklāj ķiršu bļodā, ielej nelielā daudzumā cukura, pievieno kanēli. Visi sajauc.
3. Izgriežam ļoti tievu mīklas kārtu (līdz 2-3 mm), nogriežam biezas malas. Ieeļļojiet mīklu ar kausētām plūmēm. sviestu un apkaisa ar ceptiem maizes rīvmaiņiem, kas cepti ar cukuru. Uzklājiet ķiršu vienmērīgi un virsū pārkaisa pūdercukuru. Tad mēs iesaiņojam mīkstu rullīti, nospiežot mīklu uz pildījumu. Nu saspiediet malas abās pusēs. Ieeļļojiet cepešpannu, ielieciet rullīti un nosūtiet to uz iepriekš sasildītu krāsni (līdz 180 grādiem). Mēs cepam apmēram 30 minūtes, ne vairāk. Cepšanas procesā biežāk eļļojiet rullīti ar sviestu.
2. Deserti ar želatīnu
Sastāvdaļas
• jebkura augļu želeja – 100 g;
• želatīns – 30 g;
• 50 g cukura;
• citronskābe – šķipsna;
• pusglāzi ūdens.
Augļu želejas:
• 10 grami cukura;
• želatīns – 20 g;
• 2,5 glāzes augļu sulas.
Pagatavošana
1. Sagatavojiet augļu želeju: ielejiet augļu sulu nelielā metāla traukā, piemēram, apelsīnu, ābolu, vīnogu, ananāsu vai citā. Tikai pārliecinieties, ka izmantojat dabīgo sulu, nevis uzglabājiet. Sulā pievieno želatīnu, samaisa un ļauj uzbriest. Pievienojiet cukuru, uzlieciet uz vidēja siltuma un nepārtraukti maisot uz lēnas uguns, līdz cukurs ir pilnīgi izšķīdis (vienkārši nesasildiet, jo želatīns zaudēs savas īpašības). Izslēdziet siltumu, ielej želeju īpašās veidnēs, atdzesējiet, pārklājiet ar plastmasas maisiņu un ielieciet ledusskapī tā, lai želeja sasalst.
2. Atsevišķā traukā uzvāriet ūdeni, pievienojiet cukuru, želatīnu, citronskābi, pievienojiet augļu želeju, labi samaisiet ar noslaucīt līdz viendabīgai, maigai masai. 3. Vēlreiz uzlieciet mērenu uguni un vāra ne ilgāk kā trīs minūtes.
4. Ielejiet maisījumu tīrā traukā, atdzesējiet, pārklājiet ar foliju un atstājiet ledusskapī 3 stundas.
5. Noņemiet marmelādi no ledusskapja, sagrieziet plānās strēmelēs.
3. Pankūkas ar pildījumiem
Sastāvdaļas
- 250 g kviešu miltu;
- 4 olas;
- Piens – 0,5 litri;
- 15 g cukura;
- Sāls un malti melnie pipari pēc garšas;
- 250 g gaļas;
- 1 maza sīpolu galva;
- Augu eļļa – 3 ēdamk. l
Pagatavošana
Sākumā sagatavojiet pankūkas mīklu: samaisiet pienu ar 1 olu, miltiem un sāli. Mīklai jābūt ar skābā krējuma konsistenci. Mēs cepam pankūkas uz pannas, kas sakarsēta ar augu eļļu. Lai pankūkas padarītu plānas, mīklu jāielej plānā kārtā.
Mazgājiet gaļu, sasmalciniet un cepiet. Sīpolu sagrieziet un cepiet līdz zeltaini brūnai. Ar ceptiem sīpoliem vēlreiz izlaižam gaļu caur gaļas mašīnā. Cepiet olas cieti vārītas, atdzesētas un smalki sakapājiet ar nazi. Izplatiet olas maltai gaļai. Sajauciet maisījumu ar sāli un pipariem un kārtīgi samaisiet.
4. Mascarpone siera kūka
Sastāvdaļas
• 250 g Maria krekinga;
• 100 grami eļļas;
• 40 gramus mascarpone;
• 250 grami baltās šokolādes;
• 200 grami krēmveida philadelphia;
• 60 grami krējuma;
• 350 grami zemenes.
Pagatavošana
1. Saskaņā ar klasisko shēmu mēs sasmalcināmus cepumus sasmalcina ar sviestu, jūs varat vienkārši ievietot visu apvienot un nogalināt. Veidlapas apakšējo daļu savienojam ar iegūto masu, izlīdzinām ar rokām.
2. Samaziniet balto šokolādi kubiņos, nosūtiet uz ūdens vannu un izkausējiet. Pievieno krējumu, samaisa.
3. Mēs apvienojam Filadelfiju ar mascarpone, samaisām un pakāpeniski ievieš krēmveida masu ar balto šokolādi. Krēmam jābūt viendabīgam.
4. Pusi no zemenēm atstāj dekorēt, otro daļu sagriež šķēlītēs un nosūta uz krējumu.
5. Ievietojiet pildījumu siera kūka un nosūtiet desertu uz nakti ledusskapī, uzklājiet virsmu ar plēves plēvi. Tad izņemiet, izrotājiet ar svaigām ogām.
5. Šokolāde mājās
Sastāvdaļas
• kakao pulveris – 50 grami;
• piena pulveris – 250 grami;
• cukurs – 500 grami;
• sviests – 250 grami;
• pagatavota maltā kafija – 1 tējk.
• žāvēti augļi, rieksti, citrona miziņa, vaniļa (pēc garšas).
Pagatavošana
Pirms galvenā procesa sākuma ir jāizveido galvenā „garša” – kafija. Protams, deva ir atkarīga tikai no jūsu gaumes, bet pamata receptē tiek pieņemtas šādas darbības: 3/4 tases ūdens vienai karotei kafijas. Kad kafija ir vārīta, jums jāpievieno miziņa vai vaniļa un jāturpina vāra 4-5 minūtes ar zemu siltumu. Pēc tam iztukšojiet šķidrumu, kas izņemts no plīts, un noņemiet trauku atpakaļ. Kad kafija sāk “augt”, pievienojiet maisījumam kakao un cukuru un pēc tam vāra vēl piecas minūtes.
Tagad tas ir piena pulveris – tas ir jāpievieno šeit, labi samaisa, izslēdziet siltumu un izšķīdiniet iepriekš sagrieztu sviestu iegūtā šokolādē. Pildījums – rieksti, saldināti augļi, rozīnes, žāvētas aprikozes vai žāvētas plūmes – tiek pievienots gandrīz gothic delicacy pēc jūsu ieskatiem tieši pirms izlej uz kārbām.